Menu

Legénybúcsú

Tegye legénybúcsúját különlegessé és ünnepeljenek barátaival együtt partybuszunkon,

vagy lepjék meg Önök a vőlegényt egy felejthetetlen partybusz bulival!

 

A legelső dolog, ami egy legénybúcsú szervezésnél kérdésként merül fel megrendelőinknél, az az, hogy mivel lehetne ezt az eseményt a megszokott programokon felül még színesebbé és emlékezetesebbé tenni. Mi, az Eveningstar Partybusnál az egyedi helyszínen, a partybuszon felül, még számos ötlettel és kiegészítő szolgáltatással állunk vendégeink rendelkezésére annak érdekében, hogy az ünnepelt és a vendégek számára is maradandó élményt biztosítsunk.

Hogyan szerezzünk meglepetést?

Több éves tapasztalatunk alapján a legnagyobb meglepetést úgy szerezhetjük a vőlegény számára, ha az egész csapatot, az ünnepelttel együtt egy előre megadott helyszínen vesszük fel, úgy, hogy az ünnepelt mit sem sejt a következő programról, azaz a Partybusz buliról! Legyen szó akár egy étteremről vagy lakhelyről, ahol Önök a meglepetést megelőzően ünnepelnek, mi ingyen kiállunk partybuszunkkal a megadott helyszínre és csak onnan számoljuk a bérlés idejét!

Hogyan képzeljük el a partybuszozást?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli,- nagy feltűnést keltve-, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően.

A DJ-től a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Hozzák saját italaikat, ételeiket partybuszunkra, korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, polykarbonát poharakat és a tálaláshoz szükséges eszközöket is! 

Az italok és ételek felszolgálásában pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a legénybúcsút és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról vagy party-hostessekről, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!

2018-as Partybusz bérleti díjak, DJ-vel, pultossal és ajándék italcsomaggal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapest területén: díjmentes

Budapesten kívüli kiszállási díj: 400 Ft / km

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

Áraink nettó árak, ÁFÁ-s számla igényüket kérjük előre jelezzék.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapest területén: díjmentes

Budapesten kívüli kiszállási díj: 400 Ft / km

További félóra: 20.000 Ft.

További órák: 40.000 Ft.

Áraink nettó árak, ÁFÁ-s számla igényüket kérjük előre jelezzék.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz italcsomagok

Italcsomagok

Bővebben

etel rendeles partybuszra

Étel-kínálat

Bővebben

ingyenes szolgaltatasaink partybusz vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink megrendelőinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

: