Menu

Chippendale Show rendelés

Rendeljen chippendale show műsort lánybúcsúra, születésnapra, céges rendezvényre vagy egyéb alkalomra és válasszon előadót fellépőink közül.

 

A chippendale show: a fellépés egy kb. 15 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel, melyhez a fellépőt Önök választják ki honlapunkról. Táncosaink sok éves tapasztalattal, profi előadást szolgáltatnak megrendelőink számára. A fellépő ruhája kérés szerint választható. A chippendale műsor partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőnek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a fellépést.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk 3-4 szimpatikus fellépő nevét elküldeni számunkra emailben, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

Dátum és időpont:

Fellépés helyszíne:

Megrendelő neve:

Megrendelő telefonszáma:

Választott fellépők nevei:

A chippendale show díja

A fellépés díja 35.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a chippendale show díját a fellépőnek kérnénk rendezni a helyszínen.

 

Chippendale fiúk