Menu

Szalagavató

Tegyétek szalagavatótok estéjét még különlegesebbé és emlékezetesebbé partybuszunkkal!

 

A szalagavató után minden osztály, így Ti is már biztosan alig várjátok, hogy megérkezettek az after party helyszínére, ahol fergeteges buli vár Titeket! A kérdés az, hogy miként menjetek oda, együtt, a legexkluzívabb körülmények és legnagyobb buli-hangulatban! A válasz nem más, mint az Eveningstar Partybus, mely felvesz Titeket a szalagavató helyszínén és a buli máris kezdetét veszi, már az after party előtt!

Miért minket válasszatok?

Először is azért, mert Nektek lesz a legfeltűnőbb, legszebb és legelegánsabb partybuszotok, egyben transzferetek mindenki közül!

Továbbá azért, mert nálunk DJ zenél nektek élőben, a buli teljes ideje alatt, akitől személyesen, a helyszínen is tudtok számokat kérni, így már fokozott buli-hangulatban érkeztek a szalagavató after helyszínre!

Ajándék pezsgőket hűtünk be nektek és azokkal várunk Titeket, ahogy felszálltatok a partybuszra!

Hozhatjátok saját italaitokat is, melyeket elfogyaszthattok a buszon, míg meg nem érkezünk a végcélhoz.

Folyamatosan táncolhattok, fotózhattok és rögtön posztolhatjátok közösségi oldalaitokra a partybusz buli képeit, hogy évfolyamtársaitok is láthassák, hogy nektek van a legszuperebb transzferetek és bulitok!

Hogyan kell a partybuszozást elképzeli?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában, kivilágítva és dübörgő zenével vár Titeket a szalagavatót követően, hogy elszállítson Titeket a szalagavató after party helyszínére.  A transzfer ideje alatt Budapest főbb utcáit szeljük, nagy feltűnést keltve, pontosan olyan hangulatban, amit Ti elképzeltek! Amennyiben az időtartam engedi és szervezőtök közös évfolyamfotózásra vár Titeket a Hősök terén, úgy természetesen erre is van lehetőség nálunk!

A buli további fokozása érdekében!

Vessetek egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk rendelkezésetekre annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a Szalagavató bulit és minél jobban mentesítsünk szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, Szalagavató meghívókról vagy különleges torta rendelésről, mi bármely elképzeléseteket megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.