Menu

Gyakori kérdések

Hány személyesek a partybuszok?

Mercedes Partybuszunk maximum 50 fő befogadására, míg Neoplan partybuszunk maximum 30 fő befogadására alkalmas, vendégeink kényelme érdekében.

Mennek-e a partybuszok a bérlés ideje alatt?

Igen, partybuszaink a buli teljes ideje alatt mozgásban vannak és a város főbb útvonalain haladnak. Szünet és csoportképek céljából leggyakrabban a Hősök terét ejtjük útba a party során.

Kötött az útvonal vagy meg lehet adni előre?

Amennyiben nem ütközik fizikai akadályokba,- a partybuszok mérete és a KRESZ szabályai miatt-, úgy maradéktalanul teljesítjük egyedi útvonallal kapcsolatos kérését! Alap esetben, Budapesten belül, a belváros főbb útvonalain járunk, útba ejtve a Hősök Terét is, ahol tökéletes a helyszín csoportképek készítéséhez. Budapesten kívüli helyszín esetében közös egyeztetés alapján határozzuk meg az útvonalat.

Mikor számolunk fel kiszállási díjat?

Budapesten belül a kiállásunk díjmentes, azonban a következő városok esetén 20.000.-Ft kiszállási díjat számolunk fel a bérleti díjon felül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint

Lehet-e saját italt hozni a partybuszokra?

Igen lehet, korlátlan mennyiségben, melyekhez a törhetetlen üveghatású poharakat Mi biztosítsuk.

Lehet-e ételt hozni a partybuszokra?

Igen lehet, azonban 5000.-Ft szervízdíjat számolunk fel ez esetben. Ide tartoznak a szendvicsek, sós ropogtatnivalók és a torta is. Az ételeket a buli kezdetekor kérnénk felhozni a partybuszra.

A poharakat ki biztosítja?

A törhetetlen, üveghatású poharakat minden esetben mi biztosítjuk, akár Önök hozzák saját italaikat, akár tőlünk rendelnek italcsomagot.

Az ételekhez a tányért és az evőeszközöket ki biztosítja?

Az ételekhez- mint a hidegtálak, szendvicsek és torták- kérnénk, hogy Önök biztosítsák az eszközöket. A torta felvágásához tortakést és pultosunk személyében segítséget mi biztosítunk.

A DJ benne van az árban?

A DJ az állandó személyzet tagja, szolgáltatását minden bérleti díj magába foglalja! Élőben zenél Önöknek a party teljes ideje alatt, továbbá előre is leadható számára zenei számlista kedvenc zenéikből.

A DJ milyen zenéket játszik?

A DJ minden esetben az Önök ízlésének megfelelő számokat és zenei stílust játszik. Előre is leadható számára zenei számlista, azonban a helyszínen is kérhetik tőle kedvenc számaikat.

A pultos benne van az árban?

A Pultos az állandó személyzet tagja, szolgáltatását minden bérleti díj magába foglalja. Pultosunk segít Önöknek az italok kitöltésében, a poharak pótlásában, ételek tálalásában és tortavágásban egyaránt.

A show műsorok rendelhetőek partybusz bérlés nélkül is?

A Body Sushi kivételével minden show műsorunk rendelhető partybusz bérlés nélkül is.