Menu

Gyakori kérdések

Hány személyesek a partybuszok?

Mercedes Partybuszunk maximum 50 fő befogadására, míg Neoplan partybuszunk maximum 30 fő befogadására alkalmas, vendégeink kényelme érdekében.

Mennek-e a partybuszok a bérlés ideje alatt?

Igen, partybuszaink a buli teljes ideje alatt mozgásban vannak és a város főbb útvonalain haladnak. Szünet és csoportképek céljából leggyakrabban a Hősök terét ejtjük útba a party során.

Kötött az útvonal vagy meg lehet adni előre?

Amennyiben nem ütközik fizikai akadályokba,- a partybuszok mérete és a KRESZ szabályai miatt-, úgy maradéktalanul teljesítjük egyedi útvonallal kapcsolatos kérését! Alap esetben, Budapesten belül, a belváros főbb útvonalain járunk, útba ejtve a Hősök Terét is, ahol tökéletes a helyszín csoportképek készítéséhez. Budapesten kívüli helyszín esetében közös egyeztetés alapján határozzuk meg az útvonalat.

Mikor számolunk fel kilométer díjat?

Budapesten belül a kiállásunk díjmentes, azonban Budapesten kívüli cím esetén kilométer díjat számolunk fel a bérleti díjon felül. Kilométer díjunk 400.-Ft / km Budapesten kívül, azonban, pontos ár megadásához kérjük, igényelje árajánlatunkat.

Lehet-e saját italt hozni a partybuszokra?

Igen lehet,korlátlan mennyiségben. Az italokat a party időpontja előtt pár nappal el lehet hozni irodánkba,egy előre leegyeztett időpontban, hogy előre be tudjuk hűteni és be tudjuk készíteni azokat a partbuszokra.

Lehet-e ételt hozni a partybuszokra?

Igen lehet,korlátlan mennyiségben. Az ételeket a buli kezdetekor kérnénk felhozni a partybuszokra.

A poharakat ki biztosítja?

A törhetetlen, üveghatású poharakat minden esetben mi biztosítjuk, akár Önök hozzák saját italaikat, akár tőlünk rendelnek italcsomagot.

Az ételekhez a tányért és az evőeszközöket ki biztosítja?

Az ételekhez- mint a hidegtálak, szendvicsek és torták- kérnénk, hogy Önök biztosítsák az eszközöket. A torta felvágásához tortakést és pultosunk személyében segítséget mi biztosítunk.

A DJ benne van az árban?

A DJ az állandó személyzet tagja, szolgáltatását minden bérleti díj magába foglalja! Élőben zenél Önöknek a party teljes ideje alatt, továbbá előre is leadható számára zenei számlista kedvenc zenéikből.

A DJ milyen zenéket játszik?

A DJ minden esetben az Önök ízlésének megfelelő számokat és zenei stílust játszik. Előre is leadható számára zenei számlista, azonban a helyszínen is kérhetik tőle kedvenc számaikat.

A pultos benne van az árban?

A Pultos az állandó személyzet tagja, szolgáltatását minden bérleti díj magába foglalja. Pultosunk segít Önöknek az italok kitöltésében, a poharak pótlásában, ételek tálalásában és tortavágásban egyaránt.

Milyen ajándék italokat tartalmaznak a bérleti díjak?

Minden bérleti díjunk ajándék italokat foglal magába, melyek a partybusz bérlési ideje szerint változnak: 1 óra bérlés esetén 2 üveg pezsgőt, 1,5 óra bérlés esetén 3 üveg pezsgőt, 2 óra bérlés esetén 4 üveg pezsgőt és 8 db. Red Bull-t, 2,5 óra bérlés esetén 5 üveg pezsgőt és 10 db. Red Bull-t, 3 óra bérlés esetén 6 üveg pezsgőt és 12 db. Red Bull-t adunk ajándékba vendégeink számára. Az italok jégbe hűtve várják Önöket, melyek kitöltésben pultosunk segít. Gyerekek esetén a pezsgők és energia italok természetesen kicserélhetőek üdítőkre.

A show műsorok rendelhetőek partybusz bérlés nélkül is?

A Body Sushi kivételével minden show műsorunk rendelhető partybusz bérlés nélkül is.