Menu

Fat Sztriptíz Show rendelés

A fat sztriptíz show egy igen súlyos meglepetés az ünnepelt számára, mely során egy túlsúlyos fellépő hölgy adja elő vetkőző műsorát.

 

A fat sztriptíz show: a fellépés egy kb. 15 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel. A fat sztriptíz show partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőnek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a műsort.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk emailben jelezni foglalási szándékát, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

Dátum és időpont:

Fellépés helyszíne:

Megrendelő neve:

Megrendelő telefonszáma:

A fat sztriptíz show díja

A fat sztriptíz show díja: A fellépés díja 40.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a fat sztriptíz show díját a fellépőnek kérnénk rendezni a helyszínen.

 

fat_sztriptiz_show
fat_sztriptiz_show_laura_2
fat_sztriptiz_show_laura_1
fat_sztriptiz_show_laura
fat_sztriptiz_show_laura_4