Menu

Hastánc Show rendelés

A hastánc show műsor ideje alatt átélhetjük azt az egzotikus hangulatot ami elvarázsol minket és vendégeinket egy másik világba.

 

A hastánc show: a fellépés egy 15-20 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel. A hastánc show partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőnek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a műsort.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk emailben jelezni foglalási szándékát, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

Dátum és időpont:

Fellépés helyszíne:

Megrendelő neve:

Megrendelő telefonszáma:

A hastánc show díja

A fellépés díja 35.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a hastánc show díját a fellépőnek kérnénk rendezni a helyszínen.