Menu

Leszbi Show rendelés

A leszbi show két profi táncoslány igényes fellépését takarja, mely show műsor során a lányok, miután levetkőztették egymást, bemutatják, hogy milyen forrón is szeretik egymást.

 

A leszbi show: a fellépés egy 20-25 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel. Táncoslányaink sok éves tapasztalattal, profi előadást szolgáltatnak megrendelőink számára. A leszbi show partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőknek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a fellépést.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk emailben jelezni foglalási szándékát, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

Dátum és időpont:

Fellépés helyszíne:

Megrendelő neve:

Megrendelő telefonszáma:

A leszbi show díja

A fellépés díja 65.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a leszbi show díját a fellépők egyikének kérnénk rendezni a helyszínen.

 

leszbi_show_2
leszbi_show_5
leszbi_show_9
leszbi_show_10
leszbi_show_4
leszbi_show_11