Menu

Bankett

Lepjétek meg magatokat és kedvenc tanáraitokat a lehető legkülönlegesebb party helyszínnel az érettségi bankett alkalmával!

 

Az érettségi sikeres lezárása és rohanó tempójú időszaka után minden osztály, így Ti is már biztosan alig várjátok a bankett estéjét, amikor fergeteges buli vár Titeket, felszabadultan, tehermentesen! A kérdés már csak az, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb és legkülönlegesebb helyszín a számotokra! A válasz nem más, mint partybuszunk, mely felvesz Titeket egy megadott helyszínen és a buli máris kezdetét veszi!

Miért minket válasszatok?

Először is azért, mert Nektek lesz a legfeltűnőbb, legszebb és legelegánsabb bankett helyszínetek az összes osztály közül!

Továbbá azért, mert nálunk DJ zenél nektek élőben, a buli teljes ideje alatt, akitől személyesen, a helyszínen is tudtok számokat kérni, így már a buszon elkezdődik a buli, amit bármely választott szórakozóhelyen tudtok folytatni! Számos szórakozóhelyre tudjuk számotokra biztosítani a belépést INGYEN, SORON KÍVÜL!

Ajándék pezsgőket hűtünk be nektek és azokkal várunk Titeket, ahogy felszálltatok a partybuszra!

Hozhatjátok saját italaitokat és ételeiteket is, melyeket elfogyaszthattok a buszon, a party ideje alatt.

Folyamatosan táncolhattok, fotózhattok és rögtön posztolhatjátok közösségi oldalaitokra a partybusz buli képeit, hogy évfolyamtársaitok is láthassák, hogy nektek van a legszuperebb bankettetek!

Nem fontos vacsorahelyszínt választanotok, mert nálunk hidegtálakkal, szendvicsekkel, tapas-okkal is kiválthatjátok a formális vacsorát. Az ételeket hozhatjátok Ti is, de rendelhetitek tőlünk is, a kényelem szempontjából.

Hogyan kell a partybuszozást elképzeli?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában, kivilágítva és dübörgő zenével vár Titeket a bankett estéjén, hogy a legemlékezetesebb élményt nyújtsuk számotokra.  A buli ideje alatt Budapest főbb utcáit szeljük, nagy feltűnést keltve, pontosan olyan hangulatban, amilyet Ti elképzeltek! Amennyiben az időtartam engedi, nem szabad kihagyni egy közös csoportképet sem a Hősök terén, ahol természetesen van lehetőségünk megállni!

Az exkluzív bankett további fokozása érdekében!

Vessetek egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk rendelkezésetekre annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük ezt a vissza nem térő eseményt és minél jobban mentesítsük Titeket a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, dekorációról vagy meghívókról, mi bármely elképzeléseteket  megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.