Menu

Étel-kínálat

koktelszendvics-rendelese-partybuszra

Koktél Szendvicsek

A 10 cm-es koktél szendvicsek a leggyakoribb kiegészítői egy felejthetetlen partynak, számos feltéttel és variációs lehetőséggel!
Ár: 590.-Ft/db

zart-szendvicsek-rendelese-partybuszra

Zárt Szendvicsek

A zárt szendvicsek általában a hosszabb transzfer utak kiegészítői, tartalmasságuk miatt. Rendelhetőek számos feltéttel és pékárú fajtával.
Kérje árajánlatunkat.

tapas-rendeles-partybuszra

Spanyol Tapas

A spanyol tapas-ok a könnyű fogyaszthatóságuk miatt népszerűek a bulikon, ahol csak csipegetni szeretnének a vendégek néhány falatot az este folyamán.
Kérje árajánlatunkat.

finger-food-rendelese-partybuszra

Finger Foods

A finger foods-ok jelenleg a legelegánsabb kiegészítői egy party-nak. A falatkák különleges krémekkel, pástétomokkal és feltételekkel készülnek, az extravagancia jegyében.
Kérje árajánlatunkat.

hidegtalak-rendelese-partybuszra

Hidegtálak

Hidegtálakat gyakran rendelnek vendégeink a bulira, a vendégek kényeztetése érdekében. A hidegtálak esetében is számtalan variációból lehet választani, az extra húsos tálon át a vegetáriánus változatokig.
Kérje árajánlatunkat.

sos-edes-aprosutemeny-rendelese-partybuszra

Aprósütemények

Az aprósütemények lehetnek sósak és édesek egyaránt, melyeket előszeretettel rendelnek vendégeink a buli teljessége érdekében. Könnyen és gyorsan fogyasztható ételek, a pogácsáktól kezdve a makaronig.
Kérje árajánlatunkat.

sos-ropogtatnivalok-rendelese-partybuszra

Sós Ropogtatnivalók

Sós ropogtatnivalónk perecből, ropiból, chips-ből, cracker-ből és sajtos/tepertős pogácsából áll. Italok mellé tökéletes sörkorcsolyák.
Kérje árajánlatunkat.

torta-rendeles-partybuszra

Torta Rendelés

Bízza ránk a rendelést és a torta bekészítését a party napján. Válasszon számos íz és 3 féle méret közül, hogy megtalálja az ünnepeltnek és a vendégeknek a legmegfelelőbb tortát!
Kérje árajánlatunkat.