Menu

Évforduló

Évforduló Partybuszon!

Lepje meg férjét, feleségét, élete párját és szerelmét egy felejthetetlen helyszínnel évfordulójuk alkalmából, ami nem más, mint egy partybusz!

 

Minden bizonnyal egy olyan egyedülálló helyszínt keres évfordulójuk számára, ami a maradandó élmény és emlékezetesség mellett a legnagyobb meglepetést is szerzi szerelmének! Mi az Eveningstar Partybus-nál több éves tapasztalattal biztosíthatjuk Önt a felől, hogy partybuszunknál nagyobb meglepetés nem létezik sem szerelme, sem a vendégek számára.

Hogyan szerezzük a legnagyobb meglepetést szerettünk számára?

Megrendelőink kétféleképpen szoktak meglepetést szerezni partybuszunkkal:

vagy előre felvesszük a meghívott vendégeket, míg szerettünk mit sem sejt a szervezkedésből és egy másik helyszínen száll fel szembekötve, egy kísérővel,

vagy a megrendelő, szerelmével együtt az egész vendégsereget lepi meg partybuszunkkal úgy, hogy mi egy Ön által megadott helyszínre, akár az Ön háza elé állunk ki és vesszük fel Önökkel a meghívott vendégeket!

Hogyan kell a partybuszozást elképzeli?

Bármely megoldást választják is megrendelőink, mi az Ön által megadott helyszínre ingyen állunk ki Budapesten belül és csak onnantól számoljuk a bérleti díjat, ahogy vendégeik felszálltak a buszra! Budapesten kívül is van természetesen lehetőség partybusz bérlésre, mely esetben kilométer díjat számolunk az adott helyszínre.

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli- nagy feltűnést keltve-, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően. 

A DJ-től a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Hozzák saját italaikat, ételeiket partybuszunkra, korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok és ételek felszolgálásában pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

Milyen évforduló alkalmából?

Legyen szó akár házassági évfordulóról, akár megismerkedésük évfordulójáról, házasság megerősítésről vagy Valentin Napról, nincs is nagyobb meglepetés szerettünk számára, mintha egy partybuszon ünnepeljük együtt ezt az emlékezetes napot. Hívják el barátaikat és családtagjaikat is, ha szeretnék másokkal is megosztani örömüket és bulizzanak egy ugyanolyan jót, mint az esküvőn vagy megismerkedésükkor tették!

Az évforduló további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a bulit és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, dekorációról vagy születésnapi meghívókról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.