Menu

Évzáró céges buli

Lepje meg alkalmazottait egy felejthetetlen évzáró partybusz bulival vagy válasszon minket, ha kollégáit vagy kiemelt vendégeit exkluzív környezetben szeretné utaztatni az évzáró céges partyra!

 

Az évzáró céges bulit mindenki nagyon várja az év végén, mert ez az időszak egyet jelent az egész éves munka elismerésével és a jutalmak kiosztásával is. Mi partybuszunkkal és egyedi szolgáltatásainkkal állunk az Önök rendelkezésére, mint buli-helyszín, továbbá mint transzfer eszköz, az évzáró party hangulat jegyében! A partybusz bérlésen felül még számos ötlettel és kiegészítő szolgáltatással állunk rendelkezésükre, legyen szó akár a cég színeit megjelenítő dekorációról, akár show-műsorokról vagy étel-ital bekészítésről!

Évzáró Céges buli a partybuszon

Cégvezető megbízóink alkalmazottaikat és kollégáikat szokták meglepni és egyben megjutalmazni egy évzáró bulival egész éves munkájukért. Partybuszunk tökéletes helyszínt biztosít a bulizáshoz, beszédek elmondásához, videók lejátszásához és a bónusz jutalmak kiosztásához egyaránt! Mi szolgáltatásainkkal a legmaradandóbb élményt kívánjuk szerezni a meghívott vendégeknek és megbízóinknak egyaránt.

Céges transzfer

Gyakori felkéréseink között szerepel, hogy egy cég vezetőségét, kiemelt vendégeit vagy alkalmazottait szállítsuk egy kiinduló-helyszínről az évzáró buli helyszínére. Legyen a végcél akár egy vacsorahelyszín, akár egy céges bulira kibérelt szórakozóhely, mi mindig pontosan érkezünk és a megbeszélt időre szállítjuk vendégeinket a megadott helyszínre, akik a legnagyobb kényelemben és legprecízebb kiszolgálásban részesülnek az út során.

Hogyan kell a partybuszozást elképzeli?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően.

A transzfer vagy a céges buli során egy DJ áll a rendelkezésükre, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket. A DJ számára előre is el lehet küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Amennyiben szeretnék az étel- és ital-rendelést Önök intézni partnereikkel, úgy természetesen erre is van nálunk lehetőség, azonban a kényelem szempontjából mi is teljes körűen tudjuk ezen szolgáltatásokat Önöknek biztosítani. A törhetetlen, üveghatású poharakat minden esetben mi biztosítjuk, továbbá egy pultost segít Önöknek az italok kitöltésében a partybusz út teljes ideje alatt. 

Az exkluzív évzáró buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Önök rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük az évzáró céges bulit vagy transzfert. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, meghívókról vagy céges dekorációról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapest területén: díjmentes

Budapesten kívüli kiszállási díj: 850 Ft / km

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapest területén: díjmentes

Budapesten kívüli kiszállási díj: 850 Ft / km

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.