Menu

Gyerekzsúr

Gyerekzsúr egy Partybuszon!

Amennyiben szeretné gyermekét és barátait egy különleges helyszínnel meglepni születésnapja alkalmából, úgy nem kell mást tennie, mint partybuszunkat választania helyszínnek!

 

Egy gyerekzsúrt nagyon sokféle helyen el tudunk képzelni, de lehet, hogy egy partybusz bérlés nem jutna eszünkbe, ha kisgyerekekről van szó. Szeretnénk bemutatni, hogy milyen sokszínű programokkal lehet a kis ünnepeltet meglepni egy partybuszon, amellett, hogy a szülők is felhőtlenül érzik magukat!

Milyen meglepetések várhatják a gyerekeket?

Partybuszunkon számos szolgáltatás várja a gyerekeket egy helyszínen, az ételektől kezdve az üdítőkön át, a kedvenc gyerekzenéig!  DJ-nk, aki élőben zenél a gyerekeknek, teljesíti bármely zenekívánságukat a helyszínen, továbbá előre is le lehet adni neki zenei listát, mely számoknak mindenképpen örülnének a gyerekek.

A dekorációt illetően lufikkal szoktuk a partybuszt még ünnepibb hangulatúvá tenni, azonban természetesen Önök tudják, hogy gyermekük minek örülne a legjobban.

Felszálláskor üdítőkkel, finom falatokkal, süteményekkel és rágcsálnivalókkal várjuk a gyerekeket, olyan fényekbe és színekbe burkolva a buszt, ami egy olyan varázslatos környezetben fogadja őket, mintha egy másik világba kerültek volna.

Az ételeket és italokat hozhatják természetesen Önök is korlátlan mennyiségben, azonban amennyiben szeretnék ránk bízni a teljes szervezést, úgy számos lehetőség közül választhatnak nálunk e téren is. Az italokhoz minden esetben mi biztosítjuk az üveghatású, törhetetlen poharakat!

A tévéken játszhatjuk a gyerekeknek a szülők által előre összeállított képsorokat vagy videókat is, amik tovább fokozzák a gyerekzsúr személyre szabottságát.

A gyerekzsúr további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk rendelkezésükre annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük gyermekük születésnapját és minél jobban mentesítsük Önöket a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, dekorációról vagy meghívókról, mi bármely elképzelésüket megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.