Menu

Karácsonyi céges buli

Lepje meg alkalmazottait egy felejthetetlen karácsonyi partybusz bulival vagy válasszon minket, ha kollégáit vagy kiemelt vendégeit exkluzív környezetben szeretné utaztatni a karácsonyi partyra!

 

A karácsonyi céges bulit mindenki nagyon várja az év vége felé, mert ez az időszak egyet jelent az egész éves munka elismerésével és a meghitt, családias napokra való felkészüléssel. Mi partybuszunkkal és egyedi szolgáltatásainkkal állunk az Önök rendelkezésére, mint buli-helyszín, továbbá mint transzfer eszköz, az ünnepi party hangulat jegyében! A partybusz bérlésen felül még számos ötlettel és kiegészítő szolgáltatással állunk rendelkezésükre, legyen szó akár karácsonyi dekorációról, show-műsorokról vagy étel-ital bekészítésről!

Karácsonyi Céges buli a partybuszon

Cégvezető megbízóink alkalmazottaikat és kollégáikat szokták meglepni és egyben megjutalmazni egy karácsonyi bulival egész éves munkájukért. Mi szolgáltatásainkkal a legmaradandóbb élményt kívánjuk szerezni a meghívott vendégeknek és megbízóinknak egyaránt.

Céges transzfer

Gyakori felkéréseink között szerepel, hogy egy cég vezetőségét, kiemelt vendégeit vagy alkalmazottait szállítsuk egy kiinduló-helyszínről a karácsonyi buli helyszínére. Legyen a végcél akár egy vacsorahelyszín, akár egy céges bulira kibérelt szórakozóhely, mi mindig pontosan érkezünk és a megbeszélt időre szállítjuk vendégeinket a megadott helyszínre, akik a legnagyobb kényelemben és legprecízebb kiszolgálásban részesülnek az út során.

Hogyan kell a partybuszozást elképzelni?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően.

A transzfer vagy a céges buli során egy DJ áll a rendelkezésükre, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket. A DJ számára előre is el lehet küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Amennyiben szeretnék az étel- és ital-rendelést Önök intézni partnereikkel, úgy természetesen erre is van nálunk lehetőség, azonban a kényelem szempontjából mi is teljes körűen tudjuk ezen szolgáltatásokat Önöknek biztosítani. A törhetetlen, üveghatású poharakat minden esetben mi biztosítjuk, továbbá egy pultost segít Önöknek az italok kitöltésében a partybusz út teljes ideje alatt. 

Az exkluzív karácsonyi buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Önök rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a karácsonyi céges bulit vagy transzfert. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, meghívókról vagy karácsonyi dekorációról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapest területén: díjmentes

Budapesten kívüli kiszállási díj: 850 Ft / km

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapest területén: díjmentes

Budapesten kívüli kiszállási díj: 850 Ft / km

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.