Menu

Repülőtéri transzfer

Repülőtéri transzfer Partybusszal!

 

Legyen szó akár személyes alkalomról,- legénybúcsúról, lánybúcsúról, esküvőről-, vagy céges VIP vendégek érkezéséről, a repülőtéri transzfernek nincs is különlegesebb és egyedibb módja, mint ha a vendégekért egy luxus partybusz érkezik!

Hogyan kell a partybuszozást elképzeli?

Partybuszunk az Ön által megadott időpontban várja vendégeit a Liszt Ferenc Repülőtéren, majd biztosít számukra transzfert, egy előre leegyeztetett címre. Budapesten kívüli célállomás esetén kilométer díjat számolunk fel, melyhez előzetesen árajánlatot küldünk az Ön számára

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! Vendégeit jégbe hűtött pezsgők várják beszállás után, melyek száma a bérleti időnek megfelelően változik.  Az italokhoz mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

A DJ vendégei rendelkezésére áll a transzfer teljes ideje alatt, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat!

Az italok kitöltésében pultosunk áll a vendégek rendelkezésére a transzfer teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben készséggel segít.

Az exkluzív transzfer további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük vendégei repülőtéri érkezését és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről vagy dekorációról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!

2022-es Partybusz bérleti díjak, DJ-vel és Pultossal!

Mercedes Partybusz bérlés, 20-50 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 30.000 Ft.

További órák: 50.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Neoplan Partybusz bérlés, 5-30 fő befogadóképességgel!

Kiszállási díj Budapesten belül: DÍJMENTES

Kiszállási díj Budapesten kívül: Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Dunakeszi, Budakalász, Üröm, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint: 20.000.-Ft

További félóra: 25.000 Ft.

További órák: 45.000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak.

Kiegészítő szolgáltatások

show musorok rendelese partybusz

Show-műsorok

Bővebben

party kiegeszito szolgaltatasok partybusz

Party-kiegészítő szolgáltatások

Bővebben

partybusz-korlatlan-italcsomagok

Italcsomagok korlátlan fogyasztással

Bővebben

partybusz-etel-kinalat

Étel-kínálat

Bővebben

partybusz-ingyenes-szolgaltatasaink-vendegeinknek

Díjmentes szolgáltatásaink vendégeinknek

Bővebben

Ajánlatkérés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.